BRENDOVI
ANKETA
Koju mrezu koristite?
   Telenor
   m:tel
   T-Mobile
OGLASI
20 najnovijih oglasa
Galaxy J5 (2017)- 230€
Galaxy S7 Edge- 340€
Mi4i- 99€
Mate 8- 350€
Galaxy Grand Prime Plus- 99€
Galaxy Tab3 SM-T310- 99€
iPhone 7- 1€
Tab S 10.5- 550€
Galaxy Note 8- 750€
Galaxy S8- 550€
Galaxy S7 Edge- 440€
Galaxy S7 Duos- 399€
Galaxy C5- 220€
Galaxy A5 (2017)- 270€
Galaxy A3 (2017)- 199€
A310- 150€
Galaxy J7 Pro- 230€
Galaxy J7 Pro- 199€
Galaxy J7 Prime- 199€
Galaxy J710- 180€

Uslovi korišćenja

Molimo da pažljivo pročitate dolje navedena pravila i uslove korišćenja ovog sajta koji je besplatan. Samim pristupanjem sajtu, korišćenjem materijala koji se na njemu nalazi, Vi automatski prihvatate 'Uslove korišćenja'. Ukoliko se ne slažete sa uslovima korišćenja sajta, molimo Vas da ga odmah i napustite.

AUTORSKA PRAVA

Copyright © 2010-2012 sva prava rezervisana. Imena kompanija i proizvoda na ovom sajtu mogu predstavljati zaštićeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene.

KORIŠĆENJE INFORMACIJA SAJTA

Vi možete da preuzimate, gledate, kopirate i štampate stranice i grafike koje se nalaze na tim stranicama pod uslovom da: (1) stranice koristite isključivo za ličnu upotrebu, informativne i nekomercijalne svrhe i (2) da sadržaj stranice ne smije biti izmijenjen ni na koji način. Izuzev kada je to posebno naglašeno, ne možete preuzimati, slati, kopirati, štampati, prikazati, demonstrirati, reprodukovati, oglasiti, prenositi ili distribuirati informacije sa ovog sajta kako bilo kog dijela tako i u cijelosti bez prethodne pismene dozvole sajta MobilniSvijet.me

POSJETIOCI

Izuzev kada je drugačije istaknuto od strane MobilniSvijet.me sajta, svi komentari, informacije i materijali koji su postavljeni na sajt od strane posetilaca treba da budu smatrani vlasništvom sajta MobilniSvijet.me. Postavljanjem komentara, informacija i materijala na MobilniSvijet.me sajtu Vi za to ne možete biti plaćeni iako je to postaje vlasništvo sajta. Sajt MobilniSvijet.me može koristiti takve komentare, informacije i materijale bez ikakve dozvole ili naknade.

LINKOVI

Ovaj sajt može sadržati linkove ka sajtovima koji nisu u vlasništvu i pod kontrolom MobilniSvijet.me sajta, stoga MobilniSvijet.me nije odgovoran za njihov sadržaj i korišćenje.

GARANCIJE I OBAVJEŠTENJA

INFORMACIJE, PROGRAMI, PROIZVODI I USLUGE KOJI SE NALAZE NA OVOM SAJTU MOGU BITI ZASTARJELI ILI MOGU IMATI GREŠKE, NEPRECIZNOSTI ILI SLIČNE GREŠKE. IZUZEV AKO JE SUPROTNO NAGLAŠENO SVE INFORMACIJE, PROGRAMI, PROIZVODI I USLUGE SE KORISTE TAKVE KAKVE JESU I BEZ IKAKVIH GARANCIJA. NI U KOM SLUČAJU SAJT MOBILNISVIJET.ME NIJE ODGOVORAN ZA DIREKTNU, INDIREKTNU, SLUČAJNU, SPECIJALNU ILI POSLEDIČNU ŠTETU, ILI ŠTETE OD GUBITKA PROFITA, PRIHODA, PODATAKA, PROSLIJEĐENU VAMA ILI DRUGIMA. SAJT MOBILNISVIJET.ME ZADRŽAVA PRAVO DA IZMIJENI ILI PREPRAVI BILO KOJI PODATAK NA SAJTU U BILO KOM TRENUTKU BEZ IKAKVOG OBAVIJEŠTENJA.

NAJNOVIJE U PONUDI
NAJNOVIJE APLIKACIJE
MAILING LISTA
Prijava na našu mailing listu

Ime:  

Email:


FACEBOOK
PRIJATELJI