BRENDOVI
ANKETA
Koju mrezu koristite?
   Telenor
   m:tel
   T-Mobile
OGLASI
20 najnovijih oglasa
Galaxy J5 (2017)- 230€
Galaxy S7 Edge- 340€
Mi4i- 99€
Mate 8- 350€
Galaxy Grand Prime Plus- 99€
Galaxy Tab3 SM-T310- 99€
iPhone 7- 1€
Tab S 10.5- 550€
Galaxy Note 8- 750€
Galaxy S8- 550€
Galaxy S7 Edge- 440€
Galaxy S7 Duos- 399€
Galaxy C5- 220€
Galaxy A5 (2017)- 270€
Galaxy A3 (2017)- 199€
A310- 150€
Galaxy J7 Pro- 230€
Galaxy J7 Pro- 199€
Galaxy J7 Prime- 199€
Galaxy J710- 180€

Aplikacije za mobilne uređaje

Aplikacija: Prilike za mlade
Aplikacija NVO Mladiinfo Montenegro - m!M prilike za mlade namijenjena je svim mladima iz Crne Gore koji žele da se usavršavaju i rade na sebi. Na njoj možete naći aktuelne obuke, stipendije, takmičenja, konkurse, prilike za stažiranje, volontiranje, finansiranje... Aplikacija će vas obavještavati o novim prilikama iz oblasti koje vas zanimaju, a možete podesiti i podsjetnik


PREUZMITE APLIKACIJU
Aplikacija: Da li znate značenje "i" na Apple proizvode?
Sada svi znaju da je prestižna američka kompanija Apple jedna od najuspešnijih kompanija i najprofitabilniji u svijetu, zahvaljujući dobrim proizvodima, profesionalizmu i visokom kvalitetu uređaja.

Stiv Džobs, čovjek koji je uspio da pretvori ovu kompaniju u giganta informacione tehnologije, smatra se "mozgom" Apple.
Iako smo svi navikli da vidimo, ili da imamo neke od proizvoda ove kompanije, kao što su iMac, iPod, iPhone i iPad, malo ljudi znaju značenje slova "i" koji se


PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: SMSParking
  SMS Parking MNE je aplikacija koja olakšava plaćanje parkinga u Podgorici, Herceg Novom, Nikšiću i Beranama.

  Aplikacija je besplatna i dostupna je za Android i iOS korisnike, i trenutno ima preko 2.000 preuzimanja.  Ukoliko ste korisnik iPhone-a ovo je


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: Klik Taxi - Besplatno pozivanje taxi vozila
  Pozovi taxi na klik!
  NAJBOLJI NAČIN DA NARUČITE TAXI U CRNOJ GORI
  Aplikacija "Klik Taxi" omogućava besplatno, jednostavno i brzo pozivanje taksija.
  - Potpuno je besplatno pozivanje taxi-ja.
  - Poziv taxi vozila na samo jedan Klik!
  - Ne morate da pamtite brojeve telefona, ili da zaustavljate taxi na ulici
  - Nema dugog čekanja na vezi
  - Prilagodjeno je korisnicima i lako za korišćenje
  - Potrebno je samo par sekundi da pozovete taxi
  - Aplikacija je brza i


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: PDF to Word: Konvertuj za minut!
  PDF to Word je jedna od najboljih aplikacija na tržištu za konvertovanje PDF fajlova iz više razloga, ali najviše zbog toga koliko je laka za upotrebu. Bez preteranih pitanja, reklama, i zbunjujućih uputstva za korisnike, PDF to Word će konvertovati sve vaše PDF fajlove, skenirane i originalne. Aplikacija je prvi put puštena u upotrebu 2014. godine i od tad su napravljena dva veća update-a. Verzija 3.2 donosi nekoliko bug-fix popravki kao i sledece:

  ● Neograničen broj


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: Kalkulator vrijednosti auta
  Kalkulator vrijednosti automobila je kalkulator za izračun i procjenu ostatka vrijednosti automobila do 14 godina starosti.
  Pomoću ovog kalkulatora moći ćete brzo odrediti budući ostatak vrijednosti novog auta za određeni vremenski period a isto tako, ukoliko vas možda zanima kolika je trenutna realna cijena nekog polovnog vozila, moći ćete tu informaciju vrlo brzo saznati a dovoljno će biti da unesete trenutnu vrijednost polovnog auta sa tržišta i na bazi nje kalkulator će vam


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: Pčelarski dnevnik
  Pčelarski dnevnik je android mobilna aplikacija namijenjena pčelarima u svrhu vođenja jednostavnije evidencije poslova na pčelinjacima.
  Aplikacija je napravljena prvenstveno za "pametne" mobilne telefone i tablet uređaje, ali se isto tako može koristiti i na standardnom kompjuteru i laptop-u preko emulatora, tj. jednog od mnogobrojnih programa koji se instalira na Windows, Linux i druge operativne sisteme. Moja preporuka je da se radi sa Bluestacks 2 emulatorom.
  Nakon instaliranja


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: MAPS.ME - GPS Navigation & Map
  Otvorite trenutni pristup detaljnim mapama svih zemalja sa bilo kog mjesta na svijetu bez internet konekcije! Ovo je definitivno aplikacija koju preporucujemo, brza, besplatna, precizna.
  Mozete sacuvati mape na vasem telefonu i kasnije ih koristiti kada nemate konekciju sa


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: Donesi.com za naručivanje hrane
  Najveći regionalni servis za naručivanje hrane, Donesi.com (www.donesi.com), 22.04.2014. je predstavio svoju iOS aplikaciju, za Apple iPhone i iPad uređaje. Nakon predstavljanja Android aplikacije, Donesi.com je sada olakšao naručivanje hrane i svim korisnicima Apple pametnih uređaja u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

  Pomoću besplatne iOS aplikacije, korisnici


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: Matematička Igra: Zeus vs. Monsters
  Želiš najbolje besplatne igre za djecu? Matematika za klince – Zevs ti pomaže da naučiš šta je grčka mitologija i zavoliš riječ matematika. Pređi na skidanje igrica odmah! Prije nego što počneš da igraš, podsjeti se kako funkcioniše tablica množenja nekoliko puta i pripremi se psihički, jer igre mozgalice kao što je ova zahtijevaju da brzo misliš. Posjeti svoju Google Play prodavnicu za skidanje igrica i skini aplikaciju Matematika za klince – Zevs za svoj Android telefon


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: 123 Meni
  Bilo da ste pripejd ili postpejd Telenor korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koje vas zanimaju. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta. Aplikaciju možete nesmetano koristiti preko Telenorove GPRS mreže i putem Wi-Fi konekcije. Ukoliko se korisnik nalazi u mreži Telenor d.o.o, neće se naplaćivati


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: Tinder
  Danas mnogi češće posvećuju pažnju svojim pametnim telefonima nego ljudima oko sebe. Zato su često i sami. Ali, Tinder će ih "spasiti". Ipak, ono što je još uvijek dobro u cijeloj ovoj priči jeste da im u pronalaženju partnera upravo mogu pomoći brojne aplikacije za telefone.
  Aplikacija Tinder za pametne telefone (iPhone i Android) koristi navigaciju da nađe ljude oko vas. Ona povezuje vaše fizičko prisustvo sa podacima sa vašeg Facebook profila, kako bi osobi koja vas


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: ScreenMotion Wallpapers iOS 7
  Pošto ste promjenili operativni sistem na iUređaju i dodali malo stila korisničkom interfaceu instalaciom iOS 7 verzije, red je da dodatno uljepšate izgled ekrana vašeg telefona sa nekim lijepim wallpaper-om. Pošto je novi iOS 7 donio opciju pseudo 3D pozadina, tzv. efekat paralakse, koji čini da ikonice kao da lebde iznad pozadine, odabir adekvatne slike za wallpaper, može dodatno pojačati efekat.

  Ne dozvolite da vas zbuni san naziv aplikacije, nisu u pitanju dinamički


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: Battery Dr saver + a task killer
  Iako je osnovna namjena ovog programa praćenje rada baterije, njegov task killer widget je među najboljim sa kojim smo se susreli. Mnogi će reći da novi Android telefoni imaju dovoljno memorije da im task killer ne treba, ali on ujedno gasi i nepotrebne programe te tako produžava trajanje koliko telefon izrži na bateriji.


  PREUZMITE APLIKACIJU
  Aplikacija: HT Professional Recorder
  trebalo zabilježiti, radi kasnijeg podsjećanja, stavljano je na papir. Naravno, era pametnih telefona je počela da mijenja i tu staru naviku.

  Sada, sve što treba sačuvati za kasnije, možete smjestiti na vaš iUređaj, u formatu mnogo boljem od na brzinu pisanog teksta, koji često kasnije i ne možete da pročitate. HT Professional Recorder je vrlo korisna stvar, koja od vašeg omiljenog gadžeta pravi savršeni diktafon i daje vam mogućnost da snimite bilo što u kvalitetan audio


  PREUZMITE APLIKACIJU

   
  Strana: 1 2 3 4 5
  NAJNOVIJE U PONUDI
  NAJNOVIJE APLIKACIJE
  MAILING LISTA
  Prijava na našu mailing listu

  Ime:  

  Email:


  FACEBOOK
  PRIJATELJI